Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jiguja Drink Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Energizant natural cu efect antimahmureala Jiguja
6 lei
Brand
150ML ENERGIE NATURALA CONCENTRATA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
JIGUJA este energizant metabolic pe baza de extract natural de plante si arome orientale, cu efecte de prevenire si combatere a simptomelor provocate de consumul de alcool si sustinerea sanatatii prin detoxificarea, rehidratarea si purificarea organismului.

Aceasta definitie situeaza JIGUJA pe pozitia de creator al unei noi categorii de bauturi la nivel mondial find in acelasi timp singurul membru al acestei categorii.

Extractul de plante din care este fabricata JGUJA este obtinut printr-o metoda revolutionara si complet noua de extractie, bazata pe cele mai noi tehnogii si un know how unic la nivel mondial care are ca rezultat pastrarea in starea lor naturala a elementelor active din plantele din care este obtinut.

Plantele din care este facuta JGUJA sau folosit in mod traditional de peste 1000 de ani de culturile Orientale pentru efectele lor benefice, iar azi, prin aceasta metoda revolutionara si unica, s-a reusit fabricarea la scara industriala a produsului fara a distruge elementele naturale active din aceastea oferindu-se sansa intregii lumi sa se bucure de efectele benefice ale acestor plante.

Pentru a descrie JIGUJA prin metafore am putea s-o numim : ?Creatie unica a secolului?, ?Oriental Express catre destinatia energie , distractie, stare de bine, sanatate?, ?Motor al metabolismului?,? Inceputul unei noi ere in alimentatie? , ?Pastila cu energie ? etc. dar credem ca ar fi mai bine sa descriem Jiguja enumarind efectele benefice pe care le are .

- sevita inainte de a consuma alcool JIGUJA protejaza ficatul de actiunea nociva a alcolului si reduce absortia alcoolului in singe
- JIGUJA este excelenta in amestec sau asociere cu toate tipurile de bauturi alcoolice sau nealcoolice pastrindu-si efectele benefice si in aceasta situatie
- servita dupa consumul de alcool JIGUJA previne simptomele neplacute de mahmureala, stare de rau, greata, dureri de cap, gura uscata si sete provocate de consumul de alcool.
- servita a doua zi dimineata dupa o seara de petrecere va ajuta sa incepeti o noua zi proaspeti si plini de energie prin detoxificarea si energizarea organismului.
- servita dupa efort fizic sau intelectual epuizant rehidrateaza si energizeaza organismul
- servita in zilele calduroase si dupa sauna inlatura senzatia acuta de sete prin hidratarea organismului fiind revigorant , tonifiant si energizant metabolic excelent.

Efectele antimahmureala sunt demonstrate stiintific de cel mai prestigios institut de cercetare a medicinei traditionale Coreene (documentul il gasiti pe site)

Pe linga toate acestea JIGUJA mai este si un bun diuretic, regleaza tensiunea arteriala si da o stare generala de bine care este o consecinta a faptului ca odata hidratate si detoxificate organele interne functioneaza mult mai bine iar aceasta are ca si consecinta optimizarea tuturor functiilor organismului.
Prin importul acestui produs dorim sa contribuim la crestere calitatii vrietii consumatorilor Jiguja si am fi foarte bucurosi daca ne-ati confirma ca am reusit acest lucru.

Cu stima Echipa Jiguja.

OFERTA PROMOTIONALA 2+1 GRATIS VALABILA PINA IN 15.IAN.2008.
Din Gura in Gura